OM OS

Hos by KlipKlap går design og høj kvalitet, kombineret med hygge, nærvær og leg, op i en højere enhed. Hvad enten der er tale om én af vores populære foldemadrasser, eksklusive puder, smukke daybed eller ét af vores andre produkter, vil du forhåbentlig få en fornemmelse af, at vi ikke går på kompromis. Møblerne er tilmed multifunktionelle og kan bruges af både børn og voksne.

I 2011 startede by KlipKlap op på baggrund af et behov hos ejer Pia Lauritsen, der ønskede en stor madras, hvor hendes søn kunne udvikle og styrke sin motorik. Hun søgte butikker og nettet tyndt efter en stor hygge- og tumlemadras i flot design. Den var bare ikke at finde.

Idéen til vores KK 3 fold blev skabt, og i dag fungerer den som et multifunktionelt møbel for hele familien, når den foldes som enten tumlemadras, sofa, daybed, hyggekrog eller gæsteseng.

I dag er vores mission stadig at skabe møbler, der indbyder til og fordrer motoriske udfoldelser hos børn, så de opnår både glæde ved fysisk udfoldelse og udvikling af motoriske evner. I vores verden udelukker det dog ikke møblerne fra ligeledes at være en fryd for øjet og være brugbare for familiens øvrige medlemmer også.

Med tiden er der kommet flere lækre produkter til som fx vores KK Daybed, der også har en bred vifte af funktioner og designs, samt vores KK XL Cushions, der overrasker med sin evne til at være både dejligt bløde og perfekt faste på samme tid, og derfor fungerer godt som både gulvpude eller i samspil med foldemadrassen.

Vores kunders erfaringer med by KlipKlap. Læs følgende omtale på Babybusiness her.

Tilgå by KlipKlap Imagebank her.

Del